Over DESIGNjeleven

Wie ben ik? Waarom doe ik de dingen die ik doe?

In Nederland hebben (jonge) vrouwen steeds vaker last van stress en burn-out verschijnselen. Op de diverse levensterreinen goede keuzes maken is en blijft lastig. DESIGNjeleven wil vrouwen helpen om ontspannen in het leven te staan en te leven vanuit rust.

Om dit te bereiken zijn materialen ontwikkeld die vrouwen helpen focus aan te brengen. Enerzijds door keuzes te maken, anderzijds door na te denken over het fundament in het leven, over levensvragen, hartverlangens en identiteit. Ook levert DESIGNjeleven diensten om te inspireren en uit te dagen, te leren ontspannen of juist in actie te komen.

Wat is DESIGNjeleven?

Een beweging voor en door vrouwen. DESIGNjeleven is een onderdeel van Stichting Agapè (www.agape.nl). De materialen zijn ontwikkeld door vrouwen die geloven in God, geschreven vanuit het christelijke geloof. Zij leven vanuit de wetenschap dat zij gemaakt en geliefd zijn door God. Daar halen zij hun kracht en inspiratie vandaan. Genieten van het volle leven! Een kreet die niet loos is, maar waar je hen voor wakker mag maken. Een paar vrouwen van het team schrijven regelmatig blogs, en plaatsen deze op de website. Zo krijg je een kijkje in hun leven en kun je zelf lezen hoe zij omgaan met de drukte en keuzes van het leven. Met vallen en opstaan, soms gemakkelijk en vrolijk maar soms ook moeilijk.

Er is veel vraag naar diepgang, rust, zingeving en spiritualiteit. Vrouwen zijn vaak nieuwsgierig en op zoek naar manieren om hun spiritualiteit vorm te geven. Als je op internet rondkijkt, is er veel te vinden over deze thema’s en daar hoort het christelijk geluid ook bij. Op deze site is veel te ontdekken over spiritualiteit, levensvragen, fundament en hartverlangens vanuit het christelijk perspectief. De materialen worden gebruikt door vrouwen in het algemeen. Je hoeft niet een bepaalde religie aan te hangen om hiermee aan de slag te kunnen.

Geliefd, Vrijheid en Genieten

Zijn dit alleen maar mooie kreten voor jou? Of hebben ze ook inhoud en ervaar je ze in je leven? Voor DESIGNjeleven zijn het kernwaarden. Belangrijk en essentieel in het leven. Het zou super zijn als je door de materialen heen, door het lezen van de artikelen en blogs gaat ontdekken dat je geliefd bent door God, dat je mag genieten van het volle leven en dat je dit mag delen met anderen.

Heel veel leesplezier!

 Lees over onze waarden