Terug naar verhalen

Ontmoeting met vrouwen

Ontmoeting met vrouwenbij Ervaringsverhalen

Op zoek naar mezelf

Het is mooi om te zien hoeveel DESIGNstart heeft gedaan voor mij en de meiden met wie ik het werkboek doorlopen heb. We zijn nu met de volgende stap bezig: DESIGNnext.

Het heeft bij twee flink wat teweeg gebracht en zij zitten ook nog volop in hun zoektocht naar meer rust en op zoek naar hun bestemming voor nu. Dit is soms best heftig! Maar ik, en zij ook, ben ervan overtuigd dat het ze uiteindelijk goed zal doen dat ze hier mooier en sterker uit komen. De derde deelnemer van onze groep is meer op zoek naar wat ze echt wil op het gebied van vrijetijdsbesteding. Ze heeft inmiddels een gitaar aangeschaft. Dus de eerste stap is voor haar gezet. Voor ons allen is het geloof in God meer gaan leven en zijn we er meer bewust mee bezig. Hierin zal nog wel motivatie nodig blijven onderling. Voor mij werkt het gewoon goed om spiritualiteit in te plannen in mijn weekschema.

Een droom komt uit

Met mij gaat het goed! Ik zit op dit moment wel goed in mijn vel. Een poosje geleden heb ik mijn lang gekoesterde droom gedeeld met mijn man. En hij was er enthousiast en positief over!! Mijn wens is om een ontmoetingsplek te maken voor vrouwen. Dit is een plek waar vrouwen met eventueel kinderen welkom zijn om elkaar te ontmoeten, te ontspannen en om weer opgeladen naar huis te gaan. Een sfeervolle ruimte waar je gezellig een bakkie koffie of thee kan komen drinken en waar de kinderen kunnen spelen in de speelhoek. Om weer bemoedigd en opgeladen naar huis te gaan wil ik daar een overdenking meegeven uit de Bijbel, een (creatieve) workshop geven, een van de materialen van DESIGNjeleven gebruiken, een oppas-oma-ochtend, gebedsgroep, vul maar in. De mogelijkheden zijn oneindig!

We hebben een beschikbare ruimte bij ons in de stal en we zijn gezegend met financiële middelen om dit te kunnen opknappen en inrichten. Ook heb ik er tijd voor en is het mijn passie om vrouwen te bemoedigen! Ik leg het ook steeds in Gods handen neer. Al is er wel enige twijfel of het gaat lukken en zo, maar ik heb ook al meerdere keren bevestiging gehad dat het goed is. En dat geeft mij moed om het ook door te gaan zetten.

Ook heb ik al een naam bedacht. Het gaat (Bij) Bliss heten. Dat betekent perfecte vreugde! Ik heb er ontzettend veel zin in en de voorbereidingen vind ik al superleuk! Het voelt nog wel steeds als een droom en durf bijna niet te geloven dat het ook (waarschijnlijk) echt gaat gebeuren!

Ik heb echt gezien en ook zelf ervaren dat DESIGNjeleven enorm verschil kan maken in iemands leven. Heel gaaf.

Bertine

Ontmoeting met vrouwen