Arjan van der Hoek
Athletes in Action

Annemieke (1975) is getrouwd met Laurens en samen hebben ze drie kinderen. Oorspronkelijk is ze sociaal geograaf en docent. Na een aantal jaar les gegeven te hebben, heeft ze zich omgeschoold tot geestelijk verzorger. Sinds januari 2015 is ze werkzaam voor Agapè in het IkzoekGod-team als redacteur van de facebook pagina.

Facebook

“Mensen zoeken naar zin in hun leven. Antwoorden zoeken doe je tegenwoordig op het internet. Dus ook vragen over God en de zin van het leven tik je in op google. Op facebook plaatsen we dagelijks vijf tot zes korte stukjes, bijbelteksten, quotes en gebeden, waarmee we mensen aan het denken willen zetten. Mensen kunnen er ook op reageren. Soms zijn dat heel heftige reacties. Via facebook-coaches proberen we met hen in gesprek te komen door in te gaan op hun reacties. Dat je dit relatief anoniem kunt doen, maakt de drempel heel laag. Zo hebben we veel contacten met mensen die op zoek zijn en mensen die vastgelopen zijn in het leven.”

Visie

“Mijn droom is dat veel mensen de liefde van God door de Here Jezus mogen leren kennen. Dat ze mogen ervaren dat bij Hem de doel en zin van het leven te vinden is.”