DESIGNstart

Een werkboek om te ontdekken hoe je in elkaar zit, wat je passie is, hoe je keuzes maakt. Bedoeld om met een groepje te behandelen. Je gaat met elkaar tijdens zeven ontmoetingen op een ontdekkingsreis. Je trekt met elkaar op en deelt je leven! Bijzonder en boeiend. Het werkboek kost €9,95.

cover-werkboek-design-je-leven

Bestel het werkboek

Meer over de inhoud van het werkboek

Met vriendinnen of andere vrouwen uit jouw omgeving opdrachten maken, testjes en tabellen invullen en vooral veel met elkaar praten. Je denkt na over onderstaande vragen:

  • Wie ben ik? Het antwoord op deze vraag geeft een fundament in je leven. Wat is jouw karakter, wat zijn jouw talenten en vaardigheden?
  • Waar wil ik naar toe? Dit geeft richting aan je leven. Welke prioriteiten stel jij in jouw leven? Wat is jouw passie? Waar leef je voor?
  • Hoe ga ik dit bereiken? Hoe kun je haalbare doelen stellen en deze ook uitvoeren? En nog belangrijker, hoe kun je dit volhouden?

Je vult tabellen in over jezelf: waar je goed in bent, hoe je karakter is, dingen die je geleerd hebt. Op die manier breng je jezelf in kaart. Je stelt bovendien een mission statement op waarin je passie en je dromen terugkomen. Het hele proces omvat zeven ontmoetingen en wordt uiteindelijk samengevat op één formulier: YourDESIGN

Aan de slag met het werkboek?

Heb je het boek gekocht? En wil je met het werkboek aan de slag? Supergoed idee! Je kunt het boek zelf doorwerken en zo jezelf in kaart brengen. Om het maximale uit het hele proces te halen is het echter leuker om dit niet alleen te doen, maar met een groepje. Zijn er vrouwen in jouw omgeving die met dezelfde vragen rondlopen? Collega’s, vriendinnen, zussen of buren? Vraag of ze met je meedoen en ga samen het proces aan! Omdat je met elkaar optrekt en nadenkt over levensvragen kun je elkaar helpen en stimuleren.

Wij vinden het leuk om te weten wie er met de materialen werken. Bovendien willen we je graag helpen als sommige onderdelen lastig zijn en toelichting nodig hebben. Daarvoor is het handig dat je je aanmeldt. Dit kun je heel eenvoudig doen door het contactformulier in te vullen.

contactformulier

Overzicht ontmoetingen

Hoe kan ik een groep starten?

Zou je het leuk vinden om dit werkboek in een groep door te nemen maar weet je niet goed hoe je dit kunt opstarten? Klik dan door naar de volgende pagina’s en lees hoe je dit kunt doen.

Groep starten