DESIGNnext

Waar het bij DESIGNstart, het eerste onderdeel van DESIGNjeleven, vooral gaat over jezelf, komt in dit onderdeel veel meer de verdieping van het leven ter sprake. Spiritualiteit, zingeving, balans, genieten, verlangens, beleven. Samen met je vriendinnen inspiratie opdoen voor het leven.

Zou er meer zijn tussen hemel en aarde? Ervaar je diepe onvervulde verlangens in je hart? Ben je niet in staat die zelf te vervullen? Wat doe je daar mee? Waar denk jij aan als je aan God denkt? Zo maar een paar vragen die langskomen in DESIGNnext.

Het leven is in DESIGNnext onderverdeeld in acht levensterreinen. Tijdens iedere ontmoeting staat een van de terreinen centraal. Je gaat met elkaar eten, film kijken, wandelen, creatief bezig zijn of interessante artikelen bespreken.  Een mooie manier om met je vriendinnen doelbewust op te trekken. Buiten de kosten die je misschien maakt voor het eten of als je gezamenlijk eropuit trekt, zijn er geen vaste cursuskosten aan verbonden.

Dit alles wordt ondersteund door het inspiratieboekje op A5 formaat dat hierbij hoort. Het staat vol met prachtige kleurenfoto’s, inspirerende teksten, mooie verhalen, mogelijkheid om aantekeningen te maken en prikkelende vragen. Een boekje om tijdens een koffiemomentje voor jezelf door te lezen, maar ook om gezamenlijk in een groep te bespreken. Voor €7,95 kun je het bestellen via onderstaande link.

Designnext-cover

Bestel het inspiratieboekje

Aan de slag met DESIGNnext!

Ook DESIGNnext is een proces waar je met elkaar instapt. Het is een tocht waarin je met een aantal vrouwen leuke dingen gaat doen: film kijken, eten, praten, discussiëren, creatief bezig zijn enz. Het doel van het met elkaar optrekken tijdens deze ontmoetingen is dat jij, met je groep gaat nadenken over datgene wat tussen hemel en aarde is. Of je, als dit besef groeit, daar iets mee wilt doen, is jouw eigen keuze. Je mag met elkaar op zoek naar antwoorden op vragen die gesteld worden. Je mag erop vertrouwen dat als God bestaat hij van je houdt en jouw welzijn op het oog heeft.

In onderstaand menu ‘Levensterreinen’ kun jij je voorbereiden op de diverse ontmoetingen die bij Next horen. De inhoud, doel etc. Bij de reflecties is bij ieder levensterrein een verdiepend verhaal geschreven. Met vragen die je echt aan het denken zetten. Deze reflecties zijn geschreven voor vrouwen die een stap dieper willen gaan en over onderwerpen dieper willen nadenken. Veel plezier tijdens de ontmoetingen met elkaar!

Levensterreinen